Kosten PCR sneltest met Reisdocument
☝Klik - Boek Vandaag je pcr-test!☝

PCR test met Reisverklaring in Deurne: dit is de procedure

PCR test met Reisverklaring in Deurne: dit is de procedure

Wil je reizen, dan moet je een PCR test met Reisverklaring in Deurne inplannen. Met een negatieve uitslag ontvang je dan een Reisverklaring en laten de meeste landen je tijdelijk binnen. Dat komt doordat de standaard PCR test ook nauwkeurig is in een zeer vroeg stadium van besmetting. Er is geen andere coronatest waarmee dat ook kan. Wil jij reizen? Plan dan een PCR test met Reisverklaring in en je kunt zorgeloos vertrekken. Zie Antigeentest voor reizen in de locaties Heusden en Asten.

Wat is een PCR test met Reisverklaring in Deurne?

Een PCR test met Reisverklaring is een standaard PCR test. Dat betekent dat de uitslag pas enkele uren na de afname bekend is. Bij een PCR sneltest heb je deze binnen 15 minuten al. Als de PCR test negatief is, dan krijg je er een Reisverklaring bij die je laat zien om de grens over te mogen. Het verschil tussen de PCR test en de sneltest is dat het monster dat wordt afgenomen langer op de kweek staat en dat het daar aan verschillende temperaturen wordt blootgesteld. Daardoor is de uitslag nauwkeuriger, maar moet je er wel langer op wachten.

Een standaard PCR test inplannen

Het inplannen van een standaard PCR test is niet moeilijk en in een paar minuten gedaan. Je leest dan het beste wel even de regels door voor het land waar je naartoe gaat, zodat je zeker weet dat je daaraan voldoet. Meer dan 3 dagen tussen vertrek en afname is bijvoorbeeld in de meeste gevallen niet toegestaan. Met die informatie kies online een datum en een tijd uit bij je testcentrum in Deurne of in de omgeving van Neerkant, pcr Liessel, corona testen Vlierden, Heusden, Zeilberg, en Asten. Na de bevestiging is de afspraak gemaakt. Ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Deurne.

De test zelf

Ook het uitvoeren van de PCR test met Reisverklaring in Deurne neemt weinig tijd in beslag. Al met al heb je niet meer dan 15 minuten nodig vanaf het moment dat je het testcentrum binnen stapt. Er is slijm uit je beide neusgaten nodig en dat wordt verwijderd met een wattenstaafje. Het gevoel is onaangenaam, maar het doet geen pijn. Daarnaast is het ook snel uitgevoerd en sta je zo weer buiten. Terwijl je monster naar het laboratorium gaat, kun jij weer naar huis en is het een kwestie van afwachten. Vandaag boeken in Deurne of regio Liessel, Vlierden.

Het ontvangen van de resultaten

Heb je de PCR test in de ochtend laten uitvoeren, dan ontvang je de resultaten dezelfde avond al. Was de afname in de middag, dan moet je wachten tot de avond van de volgende dag. Je krijgt de resultaten toegestuurd via e-mail, dus ook daarvoor hoef je de deur niet meer uit. Bij een negatief resultaat zit daar de Reisverklaring direct ook bij. Bij een positief resultaat mag je uiteraard niet reizen. Je gaat dan in quarantaine, de GGD neemt contact op met je en begeleidt je tot je weer beter bent.

Tarieven PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Klik hierboven en Bestel Vandaag je coronatest!☝

Ook voor de terugreis heb je een negatieve PCR test nodig om Nederland weer binnen te mogen. Deze moet je uitvoeren in het land waar je op dat moment aanwezig bent, dus lees ook de Nederlandse regels goed door.